Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby

Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby Ischia s návštevou termálnych kúpeľov a okružnej plavby
Destinácia: Taliansko, Kampánia (Neapol), Ischia - Forio
Kód zájazdu: 1351633
Cena od: 842 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Pobytovo-poznávacie

Výber termínu

04.07.2024 4 dni Last Minute 842 € +0 € odlet: Viedeň letecká
04.07.2024 8 dní Last Minute 989 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Program:
1.deň

Odlet do Neapolu.
Prílet do Neapolu, transfer do prístavu v Neapole, plavba trajektom na Ischiu, transfer do hotela. Ubytovanie, večera, voľný program.

2.deň
Raňajky v hoteli, odchod na lodný výlet okolo ostrova (výlet je bez sprievodcu).
Trojhodinová plavba okolo ostrova Ischia s 2 hodinovými plaveckými zastávkami. 
Odpláva sa o 10:30 z prístavu Forio, cesta najprv mieri na odľahlé skalnaté pobrežie juhozápadného cípu ostrova so zálivmi Scanella, Sorgetto. Počas výletu sú dve 30-minútové zastávky v krásnych zátokách na kúpanie. Potom loď prepláva okolo pláže Maronti, južného cípu ostrova zvaného Piano Liguori. Prepláva okolo malebného Aragonského hradu a potom sa vracia do prístavu Forio s medzizastávkami v prístavoch Ischia Porto a Lacco Ameno. Plavky majte určite so sebou. 
Návrat do Foria približne o 13:30, odkiaľ vás vodič odvezie späť do hotela.
Po skončení plavby individuálny program.

3.deň
Raňajky v hoteli, odchod do Poseidonových záhrad. 
Termálny park Poseidonove záhrady (Giardini Poseidon Terme)
Termálny park Poseidonove kúpele sa nachádza na ostrove Ischia v Taliansku, v oblasti známej svojimi termálnymi prameňmi a liečivými vodami. Tento park je jedným z najväčších a najznámejších termálnych komplexov na ostrove a ponúka návštevníkom širokú škálu relaxačných a liečebných zážitkov.
Termálne bazény: Termálny park Poseidonove kúpele má viac než 20 rôznych termálnych bazénov, ktoré sa líšia teplotou vody. Teplota vody v bazénoch sa pohybuje od 28°C do 40°C, čo umožňuje návštevníkom vybrať si teplotu podľa ich preferencií a potrieb.
Sauny a parné kúpele: Súčasťou parku sú aj rôzne sauny a parné kúpele, ktoré poskytujú ďalšie možnosti na relaxáciu a detoxikáciu tela.
Hydromasážne bazény: Niektoré bazény sú vybavené hydromasážnymi tryskami, ktoré poskytujú masážne účinky a prispievajú k uvoľneniu svalov a zlepšeniu krvného obehu.
Plážový prístup: Termálny park má tiež priamy prístup na súkromnú pláž, kde si môžu návštevníci užívať more a slnko v súkromí.
Liečebné procedúry: Ponúkajú sa rôzne liečebné a wellness procedúry vrátane bahenných zábalov, masáží a ďalších termálnych terapií, ktoré využívajú liečivé vlastnosti miestnych prameňov.
Liečivé účinky: Vody v Poseidonových kúpeľoch sú bohaté na minerály ako síra, jód, chlór, železo a draslík. Tieto minerály majú priaznivé účinky na rôzne zdravotné problémy, vrátane reumatických ochorení, artritídy, kožných problémov a dýchacích ťažkostí. Termálne kúpele sú tiež známe svojimi relaxačnými a stres redukujúcimi účinkami.
Prostredie a atmosféra: Termálny park je obklopený krásnou prírodou s bujnou vegetáciou, čo prispieva k celkovej relaxačnej atmosfére. Návštevníci si môžu užívať nádherné výhľady na Stredozemné more a okolitú krajinu.
História: Ischia má dlhú históriu využívania termálnych prameňov, ktorá siaha až do rímskych čias. Poseidonove kúpele pokračujú v tejto tradícii a sú obľúbeným miestom pre turistov aj miestnych obyvateľov, ktorí hľadajú úľavu od zdravotných problémov alebo si len chcú oddýchnuť.
Poseidonove kúpele predstavujú ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú kombináciu liečebných a relaxačných zážitkov v nádhernom prostredí. Bez ohľadu na to, či máte konkrétne zdravotné problémy alebo si len chcete oddýchnuť, tento termálny park ponúka množstvo možností na regeneráciu a pohodu.
Po skončení okruhu návrat do hotela, večera a voľný program.

4.deň
Pri pobyte na 4 dni nasleduje transfer ne letisko a odlet do Viedne
Pri pobyte na 8 dni majú klienti voľný program

5.-7.deň
Pri pobyte na 8 dni majú klienti voľný program

8.deň
Pri pobyte na 8 dní nasleduje transfer ne letisko a odlet do Viedne

Forio

Generované systémom ProfiTour