MSC DIVINA

MSC DIVINA_1 MSC DIVINA_7 MSC DIVINA_6 MSC DIVINA_5 MSC DIVINA_4 MSC DIVINA_3 MSC DIVINA_2
Destinácia: Taliansko, Lazio (Rím), Rím
Kód zájazdu: 1319340
Cena od: 1 339 €
Príplatky od: 244 €
Plavby

Výber termínu

23.05.2024 10 dní Last Minute 1 339 € +244 € kombinovaná

Popis zájazdu

Popis:
PLAVBA so slovenským SPRIEVODCOM a autobusovou DOPRAVOU zo SLOVENSKA
CIVITAVECCHIA Rím · MYKONOS · IZMIR · SANTORINI · NEAPOL · CIVITAVECCHIA Rím


Program:
1. deň:
Odchod autobusu zo Slovenska v neskorších popoludňajších hodinách NON STOP do Talianska cez Rakúsko. Počas cesty do prístavu vás náš sprievodca oboznámi so životom na palube lodí MSC Cruises, organizačnými pokynmi a programom zájazdu.

2. deň:
V dopoludňajších hodinách príchod do Ríma, presun do prístavu v CIVITAVECCHIA. Registrácia a check-in na loď. V popoludňajších hodinách zoznamovacia prehliadka s loďou, ubytovanie a bezpečnostný nácvik pred vyplávaním. Plánované odplávanie z prístavu o cca 17.00 hod.

3. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, fitness centra, kaviarne, knižnice, kina alebo divadla. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní na mori, užívať si skvelé nápoje v lodnom bare.

4. deň:
Priplávanie o cca 13.00 hod. na grécky ostrov MYKONOS, zaujímavý najmä úzkymi uličkami s malými bielymi domčekmi s modrými okenicami a taktiež ikonickými veternými mlynmi, ktoré dotvárajú scenériu ostrova. Ostrov je veľmi obľúbené miesto aj pre mladých ľudí, vďaka množstvu diskotékových barov, ktoré hosťujú svetoznámych DJ-ov. Plánované odplávanie o cca 23.00 hod.

5. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. do IZMIRU, tretieho najväčšieho mesta Turecka, kedysi prezývaného aj „Perla Egejského mora“. Dominantou mesta je pešia promenáda - bulvár, ktorá ústi do centrálneho námestia Konak s osmanskou vežu s hodinami. Veža je spolu s pomníkom Atatürka, považovaná za symbol mesta. Plánované odplávanie o cca 17.00 hod.

6. deň:
Priplávanie o cca 08.00 hod. na najzaujímavejší, romantický a turisticky najatraktívnejší ostrov SANTORINI v Grécku, známy bielymi domčekmi s modrými strechami. Plánované odplávanie o cca 18.00 hod.

7. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, fitness centra, kaviarne, knižnice, kina alebo divadla. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní na mori, užívať si skvelé nápoje v lodnom bare.

8. deň:
Priplávanie o cca 11.00 hod. do talianskeho prístavného mesta NEAPOL, ktoré láka návštevníkov nielen svojou bohatou históriou ale taktiež najslávnejšími vykopávkami na svete v blízkovis, Pompejami a neďalekou sopkou Vezuv, ktorá poznamenala históriu. Plánované odplávanie o cca 20.00 hod.

9. deň:
Návrat do talianskeho prístavu v CIVITAVECCHIA o cca 07.00 hod., vylodenie krátka prehliadka RÍMA* Prehliadka so slovenským sprievodcom, s ktorým navštívite všetky dostupné zaujímavosti. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko. (*uskutoční sa v prípade záujmu).

10. deň:
Príchod na Slovensko v ranných resp. dopoludňajších hodinách.


Stravovanie:
plná penzia

Doprava:
bus

Zľavy:
prístelky pre dospelé osoby alebo deti sú možné na vyžiadanie.

Poznámky:
Počas zastávok v jednotlivých prístavoch možnosť fakultatívneho výletu do okolia so sprievodcom lodnej spoločnosti MSC (v anglickom jazyku) resp. podľa záujmu so slovensky hovoriacim sprievodcom alebo absolvovať individuálny program.

Rím

Generované systémom ProfiTour